dimarts

No no està mort el Blog.

Simplement es un descans, i mira que hi ha temes que treure-li suc, el congrés del Bloc es un d'ells, a veurem com acabem ací els nacionalistes valencians, supose que bé hi ha algunes ponències interessants.
Al final sembla que el gir d'acceptació de les actuals senyes del País Valencià seran acceptades i les que actualment es defenen passaran a ser una reivindicació de futur. Però no es deixaran en l'oblit, tal qual Alarte amb les sigles PV, sincerament cada vegada hem sento mes lluny del socialisme valencià (A l'Estat espanyol, I love ZP), no se però aquest gir centralista no ha estat mai propi del PSPV.
I se que per alguns pot sonar esperpèntic però ZP, com a persona, representa al perfecte espanyol, quines declaracions més emocionants a Galícia on va reconèixer el tracte especial que deuen tenir els territoris amb llengua pròpia, l'acceptació de la pluriculturalisme de l'estat es tot un repte front als de la rosa pàl·lida i descolorida i com no als rancis del PP.
La crisi, es un gran obstacle per al actual govern però si son capaços de treure'ns d'ella els estarem sempre agraïts, com així els ho estem per l'aprovació del matrimoni homosexual i de les tantes mesures socials de la passada legislatura.
Per cert aquest any estem celebrant el 30 aniversari de la despenalització de la homosexualitat a l'estat espanyol, es una bona fita per aquest any, tal volta el reivindiquem al proper orgull gai, qui sap...