dimarts

PSCV vs PSPV

Al parèixer un fort sector del meu estimat PSPV, està dintre dels seus cabals i volen mantenir el nom que dona un toc especial al nostre partit. Reconec que el meu cap donava voltes i no entenia el rumb que volien alguns per al PSPV, no era normal que els alts càrrecs pensaren que només per canviar el nom al nostre partit anàvem a guanyar les properes eleccions.
El nom no te res a veure, es la forma de treballar la que te que fer que els valencians s'adonen ja d'una volta que les polítiques de cacau i tramús no ens porten a ningun lloc. Els socialistes hem d'estar orgullosos de les tasques que estem desenvolupant allà on governem i hem de destinar un major esforç allà on estem a la oposició per demostrar que nosaltres ho podem fer millor. Amb fets no amb paraules. Reconec que l'actual crisi no ens està fent cap favor, ja que estem al govern central i la gent comença a associar al PSOE amb l'actual crisi internacional. Però tenim quatre anys per davant per demostrar que podem fer un treball ben fet, Zapatero ha donat la cara, ara falta que es pose a treballar, i així de segur que demostrarem que ha valgut la pena confiar al PSOE el govern estatal. i clar de rebot la gestió estatal ens beneficiaria en demostrar que el desgovern Popular del País Valencià no ens esta duent cap benefici, sols engordar el deute autonòmic a unes xifres descomunals.
Reprenent el tema... Espere que al final el seny torne al partit i de segur que amb els candidats que tenim ho conseguirem, ja que tots ells provenen dels més selectes graners socialistes. Bé reconec que tenim un gra negre però bé que se li va a fer.