dilluns

Sota l'amenaça de la censura "progressista"

Fa uns dies vaig mostrar en 5 o sis blocs la meva opinió sobre la gran mentida que Rosa “Fuerte” havia soltat per la seva boca al congrés dels diputats, i “boom” 5 actes de censura, el que més hem sorprengué es que en un d'ells amb una suposada explicació "les normes son les normes", i que no entrés en blocs aliens??? no se però hem fa olor a ranci aquesta part del suposat "fals progressisme".

A més un aportà dades i referències per contrarestar les afirmacions de la Diputada, i com a resposta? “ho senc, no son creïbles son d'una associació catalanista” (¿?) Escola Valenciana , sols per defendre la unitat de la llengua ja se li resta credibilitat? es que els amics del “fals progressisme” defenen ara el blaverisme? es salten tots els estudis acadèmics i ja parlen de secessionisme, "divideix i venceràs" deuen pensar. Els altres comentaris foren eliminats sense escrúpols tant als blocs com als vídeos del Youtube,per aquesta gent la censura es progressisme. Ara s’excusen en que sols va ser un error, un i quants més? Es que el congrés no es mereix que es verifiquen totes les dades abans d’exposar-les? Sols s’ha comés un error o en altres ocasions també? Que millor argument que engrandir el suposat problema nacionalista per augmentar electorat?

El que mou l’esser humà es la Por, i la por al nacionalisme ens donarà vots.

Jo per progressisme entendria que amb la unió de tots els trets diferencials un pot arribar a fer treballar el país constructivament, però si el que vols es agarrar sols el que t’interessa això sols es exclusió. El que ens uneix no es sols el territori, ni la llengua, i per suposat ni un ridícul DNI. El que ens uneix es el fet de ser persones, es el fet de respectar les diferències. I això VOSALTRES* sembla que no ho teniu clar.

* Com a vosaltres indique que son els censuradors dels Blocs, no tota la militància.

2 comentaris:

ADRIAN SERRANO ha dit...

Queirdo Tonet:

Inevitable leer tu post de hoy sin dejar comentario.

Tan solo quisiera solicitarte que eliminases el plural, en cuanto a "VOSALTRES" ya que si has tenido algún problema con algún blog, lo justo sería que lo nombrases e individualizaras el problema.
Imagínate tú si yo ahora llamara asesinos a todos los nacionalistas vascos, por el mero hecho que algunos pocos de ellos sean etarras.

Por otro lado, comentarte que es normal que se le reste credibilidad al informe emitido por Escola Valenciana, esto es como el mundo de las auditorias, una empresa no puede auditarse ella misma porque pierde credibilidad. Es por modestia ¿no?

Es como si ahora la patronal del sector construcción emitiese un informe se la situación del sector, evidenemnte no sería igual de creible que si el informe lo redactase una entidad independiente, sin relación con aquel sector.

En fín, la próxima vez que te vea recuerdame que te invite a una tila, te vendrá bien. Y por favor, repito, no nos metas a todos en el mismo saco, como diría el dicho, y no generalices lo que resulta ser puntual.

Una pregunta, para cerrar, ¿que sería del nacionalismo sin la lengua?... mi ponión ya la sabes.

Tonet... del mediterrani. ha dit...

Escola valenciana no es una institució oficial, i es dedica a fer promoció de que qui vulga estudiar en valencià tinga l'opció de fer-ho amb la mateixa igualtat que un que vol fer-ho en castellà.
No ha sigut sols a un bloc eixe es el problema.
Per cert et recorde els nacionalismes de l'Irlanda nord? no parlen tots anglés allí? o al Quebec? crec recordar que a tot canada es parla l'anglés i el frances amb cooficialitat. la llengua no es un problema fins que alguns la volen imposar front a una altra. jo conec tant el castellà com el valencià. quina esta per damunt de l'altra? o totes dos reben el mateix tracte? per imperatiu legal no.
Per cert til.la aceptada. reconec que el vorer 6 comentaris esborrats m'ha possat dels nervis.